Algemene voorwaarden

– Laatst gewijzigd op 22 juli 2016 –

De algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen van FRANK 1967 en alle overeenkomsten tussen FRANK 1967 en haar klanten. FRANK 1967 opereert onder de handelsnaam van Ron Offenbach Group, die onder de wetgeving van Nederland wordt erkend. Het hoofdkantoor is gevestigd aan De Wetering 101, 4906 CT, te Oosterhout. Het bedrijf is ingeschreven bij de KVK met DCC nummer 20092690

Algemeen

De verzend- en betaalvoorwaarden gelden voor alle FRANK 1967 producten. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk via onze FRANK 1967 Collectie website: www.frank1967.com.

Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden bij het plaatsen van uw bestelling, ontstaat er een bindende overeenkomst. Na het ontvangen van uw bestelling, zult u een automatische e-mail ontvangen met daarin de bevestiging van de geplaatste bestelling.

Neem gelieve binnen 14 dagen direct contact op met de klantenservice van FRANK 1967 in geval van een incomplete, beschadigde of verkeerd geleverde producten. Doe dit alvorens het retourneren van de bestelling, zodat u de juiste instructies hiervoor krijgt van ons. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de producten compleet te retourneren. Na ontvangst van uw geretourneerde producten, zullen we uiterlijk 14 dagen vanaf de ontvangstdatum alles verwerken d.m.v. nieuwe producten naar u toe te sturen of uw betaling terug te vorderen.

Prijsgarantie

Onze website kan typografische fouten bevatten en de kleuren van de afgebeelde producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid. Hiervoor is FRANK 1967 op voorhand niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden als gevolg van genoemde fouten.

Alle getoonde prijzen op onze website worden getoond in Euro’s en is inclusief 21% btw, deze voldoen aan de specifieke eisen volgens de Nederlandse wetgeving. Wanneer een bestelling wordt geplaatst buiten de EU, is het mogelijk dat lokale invoerrechten van toepassing zijn, afhankelijk van uw regio, lokale douaneregelgeving en belasting beleid. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. FRANK 1967 attendeert u erop dat wij geen beslissende controle hebben over deze kosten. Wij raden u dan ook aan om contact te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.

FRANK 1967 behoudt zich het recht om haar prijzen op elk moment te wijzigen. Echter, we factureren op basis van de datum waarop de bestelling is geplaatst.

Verzendkosten

Dit is afhankelijk van uw locatie. Hieronder vindt u een indicatie van de verzendkosten:

Verzendkosten EUR 1:                   €15
Verzendkosten EUR 2:                   €20
Verzendkosten EUR 3:                   €25
Verzendkosten WERELD:              €30

Verzendkosten EUR 1:
België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden

Verzendkosten EUR2:
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Verzendkosten EUR3:
Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Ijsland, De Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

Verzendkosten Wereld:
Alle overige landen (incl. Rusland)

Veilig betalen (OGONE)

We werken met het OGONE betalingssysteem.

 Levering

De meeste bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden, nadat FRANK 1967 uw bestelling heeft bevestigd, mits betaling voltooid is en het product op voorraad is. De levertijd is afhankelijk van de locatie van de ontvanger en de wijze van verzending.

FRANK 1967 kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verlies van de bestelling door incorrecte notatie van het afleveradres door de ontvanger. Wanneer er meer informatie nodig is, zal FRANK 1967 contact met u opnemen voor de ontbrekende vereiste informatie. In dit geval moet u rekening houden met vertraging in de levertijd.

In geval van schade of incomplete levering bij ontvangst van de bestelling, moet er binnen 24 uur contact opgenomen worden met de klantenservice van FRANK 1967. Gelieve te wachten op retourinstructies die per e-mail worden verstuurd. Wanneer een retourzending wordt verstuurd zonder kennisgeving aan FRANK 1967, is degene zelf verantwoordelijk voor de reparatie- en verzendkosten en zijn deze voor eigen rekening. FRANK 1967 kan hiervoor niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor gehouden worden.

In geval van zoekgeraakte zendingen, zal door ons onderzoek gedaan worden, wanneer de ontvanger ons hierover inlicht. Wanneer blijkt dat het een gevolg is van een fout aan de vervoerders kant, zal er een terugbetaling of een nieuwe zending plaatsvinden. Wanneer de zending niet is aangekomen na 14 dagen, is de koper verplicht om FRANK 1967 hierover binnen 14 dagen na kennisgeving per e-mail te informeren.

Aansprakelijkheid

FRANK 1967 probeert aan de geschatte levertijden te voldoen en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in levering van de bestelling.

Proeftermijn, herroepingsrecht en importkosten

Een koper heeft het recht om zich te herroepen op de overeenkomst en de bestelling binnen een termijn van 14 dagen te retourneren na ontvangst van de bestelling. In geval van een incompleet of beschadigd product, is de koper verplicht om per e-mail de klantenservice van FRANK 1967 op de hoogte te brengen hierover om verdere instructies te ontvangen.

In geval van herroeping van de overeenkomst en om de overeenkomst te ontbinden, is het alleen toegestaan om het product uit te pakken tot zover besloten kan worden het product wel of niet te behouden of retourneren. Gedurende de proefperiode moet er zorgvuldig met het product omgegaan worden en moet het product in originele verpakking geretourneerd worden in geval van retournering. Het is noodzakelijk dat alle accessoires (indien aanwezig) in de originele staat en verpakte wijze geretourneerd wordt.

Bovendien is de koper verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele risico’s die verbonden zijn aan de retourzending. Wij adviseren u om de retourzending te verzekeren en de verpakking te verzegelen. Op deze manier kunt u de vervoerder aansprakelijk stellen wanneer de retourzending wordt vermist, beschadigd raakt of de retourzending wordt geweigerd bij ontvangst. FRANK 1967 adviseert u ook om de originele bon te bewaren voor het geval dat zo’n situatie zich voordoet.

Wij vergoeden geen eventuele verzendkosten, wanneer blijkt dat er op onjuiste wijze met het product is omgegaan. In geval van herroeping op de overeenkomst binnen de proeftermijn, zal FRANK 1967 na ontvangst van de retourzending de koper binnen 14 dagen crediteren.

Indien koper de bestelling wilt annuleren en de bestelling is al onderweg, bent u ​​als koper verantwoordelijk voor de retour kosten en voor het terugsturen van het product. Als de invoerbelastingen, rechten- of douane kosten van toepassing zijn, is de koper verplicht ook al deze kosten te dekken.

Garantie en reparatie

Uw aankoop bij FRANK 1967 heeft een garantie van vierentwintig (24) maanden vanaf de aankoopdatum onder de voorwaarden en bepalingen die bij de garantie horen. De garantie heeft betrekking op materiaal- en fabricagefouten op moment van de aankoop. Er kan beroep gedaan worden op de garantie wanneer het garantiebewijs correct en compleet is.

De fabrikant garantie geldt niet in geval van:

Eventuele schade als gevolg van onjuist gebruik, gebrek aan zorg, nalatigheid, schade als gevolg van ongelukken zoals krassen, stuiteren, vallen, deuken, breken, enz.

Garantie is niet van toepassing op FRANK 1967 producten, in geval het is behandeld door niet-geautoriseerde personen zonder schriftelijke toestemming van de FRANK 1967 customer care team.

In geval van vragen over garantie, kan de koper altijd FRANK 1967 per e-mail contacteren: info@.com

Persoonsgegevens en privacy

FRANK 1967 voldoet aan de privacy wet zoals beschreven in de “Wet Bescherming Persoonsgegevens” (de “Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens”). Koper, bijvoorbeeld, heeft altijd de mogelijkheid om te zien, te wijzigen of om zijn / haar persoonlijke gegevens te verwijderen, door in te loggen op zijn / haar account op de website.

FRANK 1967 slaat de gegevens door de koper in een bestand ingevoerd. De gegevens worden gebruikt teneinde te voldoen aan de behoeften van de consument en zo lang als noodzakelijk is opgeslagen om te gaan met mogelijke problemen met betrekking tot de uitvoering van de bestelling. FRANK 1967 garandeert dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De klanten persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met derden, met uitzondering van het vervullen van de opdracht of voor reparatie doeleinden. FRANK 1967 gegevens mag de koper om reclame producten aan de consument.

TOEPASBARE WETTEN

Nederlands recht is van toepassing op alle overeenkomsten en rechtsverhoudingen tussen FRANK 1967 en zijn klant, ongeacht waar de bestelling wordt geplaatst en verzonden.

Algemene Voorwaarden downloaden en printen, klik hier.