Retourvoorwaarden

Retourkosten en verantwoordelijkheid

Wij hopen van harte dat u niet teleurgesteld zal zijn met uw aankoop, echter soms is het niet anders. Mocht u ontevreden zijn met uw nieuwe sieraden of horloge, neem dan contact op met onze klantenservice via: info@frank1967.com

Houdt er rekening mee dat we geretourneerde producten alleen tegen onderstaande voorwaarden zullen aannemen en het aankoopbedrag zullen terugbetalen:

  • Om een sieraad of horloge te retourneren voor restitutie van het aankoopbedrag moet het nog steeds in nieuwe staat zijn. Wanneer het sieraad of horloge sporen van gebruik vertonen, krijgt u uw aankoopbedrag niet terug.

De volgende redenen voor retour van nieuwe aankopen worden wel geaccepteerd:

  • Het verkeerde product of maat is besteld;
  • Het product voldoet niet aan uw verwachtingen;
  • Het verkeerde product of maat is verstuurd.

Als het product beschadigd is binnen de garantietermijn en indien dit aantoonbaar is d.m.v. een geldig aankoopbewijs, adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice via info@frank1967.com. Vermeldt in uw e-mail uw aankoop informatie en de schade details aan het product.

FRANK 1967 zal geen retourkosten vergoeden, hiervoor is de koper zelf verantwoordelijk voor de eventuele risico’s die kunnen optreden. Daarom adviseren we u – wanneer u een bestelling retourneert – om de retourzending met een verzekering te dekken. Dit is ter voorkoming wanneer er toch iets mis gaat.

Zodra het product is geretourneerd, kan het maximaal 14 dagen duren vanaf de ontvangstdatum voordat de terugbetaling in werking is gesteld en ontvangst is afhankelijk van de methode van betaling.

Retouradres

 Gelieve de bestelling te retourneren naar onderstaand adres binnen de proefperiode:

Ron Offenbach B.V.

De Wetering 101

4906 CT, Oosterhout

E-mail: info@frank1967.com

In de proefperiode van 14 dagen, gerekend vanaf de ontvangstdatum, heeft de klant het recht om zich te herroepen op de overeenkomst en kunnen de sieraden of horloges geretourneerd worden voor de volgende redenen:

  • Onjuist product of maat besteld;
  • Het product voldeed niet aan uw verwachting;
  • Onjuist product of maat is verstuurd.

In geval van schade aan het product of een onvolledig product, is de consument verplicht om dit te melden aan de FRANK 1967 klantenservice en te wachten op verdere instructies met betrekking tot retourzending. Als u zich wilt herroepen op de overeenkomst, deze wilt ontbinden en de producten wilt retourneren, is het alleen toegestaan om het product uit te pakken om vast te stellen of u het product wilt behouden of retourneren. Tijdens de proefperiode moet er zorgvuldig met het product omgegaan worden en moet het product in originele verpakking geretourneerd worden. Het is van belang dat alles samen met alle accessoires (indien aanwezig) in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt.

Garantie en reparatie

Uw aankoop bij FRANK 1967 heeft een garantietermijn van vierentwintig (24) maanden vanaf de aankoopdatum onder strikte garantievoorwaarden en bepalingen. De garantie heeft betrekking op fabricagefouten op moment van de aankoop. Deze garantie is alleen van kracht wanneer het garantiebewijs een datum bevat, juist en volledig is.

De fabrieksgarantie is niet van toepassing in geval van:

Eventuele schade als gevolg van onjuist gebruik, gebrek aan juiste zorg, nalatigheid, ongelukken (deuken, breken, gebroken kristal etc.), zoals krassen, stootschade valschade aan de FRANK 1967 producten.

De garantie is niet van toepassing op FRANK 1967 producten wanneer de producten worden behandeld door niet-geautoriseerde personen, zonder schriftelijke toestemming van FRANK 1967.

Voor horloges geldt de garantie alleen op het uurwerk.

Mocht u vragen hebben over restitutie, retourneren of garantie kunt u altijd contact opnemen met de FRANK 1967 klantenservice via info@frank1967.com